Емаль алкідна ПФ-115 алкідна

Емаль алкідна ПФ-115 призначається для фарбування металевих поверхонь, що знаходяться під атмосферним впливом (сільськогосподарської техніки, залізничного транспорту, трубопроводів, цистерн, будівельних конструкцій, гаражів, воріт, огорож, решіток), а також тих, що експлуатуються всередині приміщень. Також може використовуватися для фарбування нових і раніше пофарбованих дерев’яних, бетонних, оштукатурених поверхонь.

Технічні вказівки до проведення робіт і способи нанесення


Емаль пентафталеву ПФ-115 перед використанням ретельно перемішують, розбавляють при необхідності уайт-спіритом, сольвентом або їх сумішшю. Наносять щіткою, валиком або методом розпилення на суху, заздалегідь очищену від пилу, жирових та інших забруднень, іржі, окалини поверхню. Допускається наявність осаду, що розмішується.

Заходи безпеки


При нанесенні використовувати захисні окуляри і рукавички. При попаданні в очі промити їх великою кількістю чистої води. Берегти від дітей.

Зберігати в герметично закритій тарі, уникаючи попадання прямих сонячних променів і вологи. Не виливати в каналізацію, ґрунт, не викидати разом із побутовим сміттям.


Технічні характеристики


Спосіб нанесення: фарбу наносять щіткою, валиком чи методом розпилення.

Разріджувач: уайт-спірит, сольвент або їх суміш

Склад: алкідний лак, пігменти, розчинник, функціональні домішки

Колір: білий, зелений, світло-зелений, блакитний, жовтий, червоний, коричневий, світло-сірий, сірий, темно-сірий, чорний

Блиск: глянсовий

Витрата: 100-180 г/м² (в залежності від типу поверхні та методу нанесення)

Час висихання на дотик: до 24 годин кожен шар при температурі від (20±2)°С

Зберігання: в герметичній тарі виробника при температурі від +5°С до +35°С. Термін придатності 24 місяці при дотриманні умов зберігання і транспортування

Упаковка: 0,9; 2,8; 25 кг
Click to order