Ґрунтовка ГФ-021 антикорозійна

Ґрунтовка ГФ-021 антикорозійна здатна захистити і запобігти появі іржі на металевих виробах. Попереднє ґрунтування поверхні продовжить термін експлуатації лакофарбового декоративно-захисного шару та зменшить витрати емалі при нанесенні. Призначається для ґрунтування металевих, дерев’яних та бетонних поверхонь під покриття різними емалями, крім нітроемалей.

Технічні вказівки до проведення робіт і способи нанесення


Поверхня, що ґрунтується, повинна бути попередньо очищена від корозії шліфувальною шкуркою і знежирена розчинником. Ґрунтовку перед застосуванням ретельно перемішують, за необхідності, розбавляють сольвентом або сумішшю уайт-спірита та сольвента у співвідношенні 1:1. Наносять пензлем або розпилювачем.

Заходи безпеки


При нанесенні використовувати захисні окуляри і рукавички. При попаданні в очі промити їх великою кількістю чистої води. Берегти від дітей.

Зберігати в герметично закритій тарі, уникаючи попадання прямих сонячних променів і вологи. Не виливати в каналізацію, ґрунт, не викидати разом із побутовим сміттям.


Технічні характеристики


Спосіб нанесення: ґрунтуючу фарбу наносять пензлем або розпилювачем.

Разріджувач: сольвент або суміш уайт-спірита та сольвента у співвідношенні 1:1

Склад: алкідний лак, пігменти, розчинник, функціональні домішки.

Колір: світло-сірий, червоно-коричневий

Витрата: 60-100 г/м² (в залежності від типу поверхні та методу нанесення)

Час висихання на дотик: до 24 годин кожен шар при температурі від (20±2)°С

Зберігання: в герметичній тарі виробника при температурі від +5°С до +35°С. Термін придатності 24 місяці при дотриманні умов зберігання і транспортування

Упаковка: 0,9; 2,8; 25 кг
Click to order